Realiteit.

Praktische oplossingen

Zo kun je blijven genieten van het leven

Naast dat op zich al vervelende humeur en die buikkrampen, beland je dankzij je menstruatie bovendien nog wel eens in vervelende situaties. Maar geen paniek, we hebben een aantal snelle, slimme oplossingen voor je.

 

Ik heb mijn mooiste lingerie verpest!

Nee hoor, dat valt wel mee. Als je de vlekken meteen aanpakt, krijg je ze wel weer uit je mooie ondergoed. Laat kleren met bloedvlekken weken in koud water met wasmiddel en wat vlekkendepper.

terug naar begin

 

Snel!

Bewaar je tampons of je maandverband in een mooi etui als je niet wilt dat iedereen ziet wat je van plan bent. Dan kun je gewoon zeggen dat je even wat koffie gaat halen. Niemand die weet wat je echt gaat doen!

terug naar begin

 

Ik kan niet, ik ben...

Seks als je ongesteld bent. Altijd weer lastig. Wat zeg je als het er op aankomt? Het is weer zover. Slechte timing. Het is weer mijn favoriete week, maar je kan natuurlijk ook gewoon zeggen dat je ongesteld bent.

terug naar begin

 

De inhoud van dit gedeelte dient slechts ter informatie. Wij verlenen geen medisch advies en deze informatie dient niet ter vervanging van het advies van je huisarts. Voor medische zorg en medisch advies dien je regelmatig je huisarts te raadplegen. Mocht je je ergens zorgen over maken, raadpleeg dan onmiddellijk je arts.

Cookie-Einstellungen