Leuke Verhalen.

Wilde verhalen

Zoiets kan alleen een vrouw overkomen

Het overkomt ons allemaal wel eens, dat je bijvoorbeeld ongesteld wordt als er in geen velden of wegen een toilet te bekennen valt of dat je je handtas midden in de kantine laat vallen en je tampons alle kanten op rollen.

Daar moet je gewoon om lachen! Hier volgen een paar wilde verhalen die wij erg leuk vinden. En we horen graag van je als jou iets dergelijks is overkomen.


Muziekfestival

Een muziekfestival is niet echt een geschikte plaats om zonder maandverband en tampons te zitten. Daar stond ik in een modderveld met duizenden hippies, maar in geen velden of wegen een drogist te bekennen! Zorg dus dat je altijd genoeg tampons bij je hebt, het bespaart je een boel ellende! En als de muziek je niet aanstaat, kun je ze bovendien als oordopjes gebruiken!

 

Hoe degelijker, hoe beter

Men neme een onjuist berekende cyclus en een prachtig designerslipje. Het resultaat kun je vast wel raden. De volgende keer dat ik besluit een kapitaal uit te geven aan een piepklein slipje, reken ik eerst precies uit wanneer ik ongesteld word! Ik houd het voorlopig op degelijke onderbroeken, tenminste... tot mijn volgende salaris!

 

Op het verkeerde been gezet

Toen ik klein was zag ik vrouwen in maandverbandreclames altijd vrolijk sporten en daarom dacht ik dat je maandverband in je schoen moest stoppen, zodat je lekkerder liep. Toen mijn moeder mij en mijn zusje door de tuin zag rennen met maandverband aan onze voeten, besloot ze ons te vertellen hoe het nu precies zat. Maar aangezien dit dezelfde moeder was die ons ook had doen geloven in Sinterklaas en de paashaas, gingen wij er vanuit dat dit weer een van haar fabeltjes was.

 

Tampon trauma

Toen ik zestien jaar was, deed ik mee aan een belangrijke gymnastiekwedstrijd. En ik was vastberaden me niet uit het veld te laten slaan door het feit dat ik ongesteld was. En dus besloot ik voor het eerst een tampon te gebruiken. Toen ik de zaal binnenliep voor mijn vloeroefening, zei mijn leuke, jonge coach (op wie ik heimelijk verliefd was) dat er een draadje uit mijn gympakje hing. Ik realiseerde me niet meteen wat hij bedoelde, maar toen het tot me doordrong, wisten we allebei niet waar we kijken moesten!

 

Gebarentaal

Toen mijn vriendin en ik op vakantie waren in Griekenland, hadden we tampons nodig en dus stapten we vol goede moed een winkel in. Met onze beperkte kennis van het Grieks lukt het ons niet de winkelier duidelijk te maken wat we nodig hadden en dus moesten we onze toevlucht nemen tot gebarentaal. Helaas begreep de winkelier ons helemaal verkeerd. Hij stuurde ons de winkel uit en slingerde ons allerlei verwensingen naar het hoofd. In het vervolg zorg ik dat ik pen en papier bij de hand heb!